DGA SERVICES

Aandacht voor jou en je persoonlijke holding, terwijl jij je aandacht richt op je zaak.

Alles geregeld voor jou

Als directeur-grootaandeelhouder ben je de spil waar je bedrijf omheen draait. Een positie met veel verantwoordelijkheden, voor de onderneming, maar vaak ook voor het personeel dat er werkt. Maar naast dat bedrijf is er ook nog je persoonlijke holding. En hoewel wij het belangrijk vinden dat je onderneming floreert, hechten wij ook veel waarde aan jouw situatie. Onze DGA Services zijn er voor jou. Om ervoor te zorgen dat jouw salaris, verzekeringen, aansprakelijkheid en pensioenvoorziening goed geregeld zijn. Terwijl jij keihard werkt voor je bedrijf, helpen wij je de achterkant van de zaak zo te organiseren dat je voldoende privévermogen opbouwt om die dingen te doen die jij belangrijk vindt.

DGA Services op maat
Ieder mens is anders en dat geldt dus ook voor iedere DGA. We hebben dan ook geen vast pakket aan services. Wij stellen ons in op jouw behoeften. Op wat jij nodig hebt. Want wij hebben oog voor jou als ondernemer en investeerder. Veel DGA’s lopen achter de feiten aan door grote drukte binnen het bedrijf en alles daaromheen. 

Wij zijn die partner die meekijkt over hun en jóuw schouder. Wij zijn op de hoogte van de wet- en regelgeving rondom DGA’s en de fiscale mogelijkheden die er zijn. Zo kunnen we jou ondersteunen en adviseren, terwijl jij kunt vertrouwen op een stevige financiële basis voor je privéleven.

Van oprichting tot pensioen
Wij ondersteunen en begeleiden je bij het opzetten en inrichten, maar ook het runnen van de persoonlijke holding. We kunnen je adviseren over de juiste rechtsvorm en juridische structuur en kijken mee naar fiscale en financiële risico’s. Ook helpen we je met het opstellen van rechtsgeldige samenwerkingscontracten en managementovereenkomsten en het aangaan en verkopen van participaties. Daarnaast weten we alles over het opzetten en beheren van Stamrecht-BV’s en Pensioen in Eigen Beheer (PEB). Samen met jou brengen we structuur en overzicht in je zakelijke, maar vooral ook je privé financiën. Zo kun jij zekerder ondernemen. Dat geeft rust.

KLANTERVARINGEN