SERVICES VOOR ZZP’ERS

Je boekhouding, facturatie en urenregistratie in één betaalbaar pakket én wij doen je aangiften!

De club van honderd: de boekhoudoplossing voor zzp’ers

Als ZZP’er of DGA’s met een kleine BV heb je je handen vol aan het runnen van je eigen bedrijf. Die administratie is dan zo’n activiteit die je zou moeten doen, maar waar je liever niet te veel tijd aan besteedt. De Belastingdienst denkt daar echter anders over. Maar wij begrijpen jou. En we willen je graag helpen, zodat jij de ruimte hebt om je bedrijf op te bouwen en groot te maken. Daarom hebben we de Club van Honderd opgericht. Dit is ons platform voor boekhouding en belastingadvies, speciaal voor ZZP’ers en kleine ondernemers.

Boekhoudsoftware én een boekhouder
Als lid van de Club van Honderd maak je gebruik van ons online boekhoudprogramma waarin je kunt factureren, je uren registreren en je projectadministratie bijhouden. Stress over BTW-aangiften heb je niet meer, want wij doen je boekhouding en je aangiften. Jij kunt je documenten, facturen en bonnetjes digitaal aanleveren via je telefoon, e-mail of Dropbox. Wij zorgen ervoor dat je stukken binnen 24 uur worden geboekt. 

Via het dashboard in het boekhoudprogramma kun je zelf zien hoe de zaken ervoor staan. En als je vragen hebt, kun je altijd bij ons terecht. Daarnaast geven we je proactief advies over financiële zaken die jou en je bedrijf aangaan en over fiscale zaken. Zo helpen we je optimaal te profiteren van Belastingvoordelen en -regelingen.

Eenvoudig instappen en overstappen
We willen de Club van Honderd graag laagdrempelig houden. Net zoals de rest van ons bedrijf. We vinden het belangrijk dat wij en vooral kleine ondernemers elkaar kunnen helpen. Je betaalt een vaste prijs per maand voor onze boekhoudsoftware en onze services. Zo heb je je boekhouding en BTW-aangiften bij ons ondergebracht en kun jij je focussen op je eigen talenten. We hebben regelmatig contact met je om bij te praten. Zo kunnen we samen kijken naar de stand van zaken en helpen we je de juiste strategie te bepalen voor de toekomst. Heb je al een boekhoudpakket? Dan zorgen wij ervoor dat je soepel kunt overstappen.

Join the Club!

KLANTERVARINGEN