FINANCIEEL ADVIES

Pragmatisch financieel advies, proactief én reactief op basis van jouw vragen en de prestaties van je bedrijf. Als jouw sparringpartner zijn we er voor je. 

Financieel advies van de adviseur die altijd met je meedenkt

Als ondernemer kun je soms best wat financieel advies gebruiken. Ongeacht hoe lang je al onderneemt. Als jouw persoonlijke sparringpartner zijn wij altijd dichtbij. Met jouw vragen én de cijfers uit je boekhouding, kunnen we proactief en reactief fiscaal en financieel advies geven over de stappen die je kunt nemen. Daarbij zorgen we ervoor dat je helder voor ogen hebt hoe de situatie is en naar welke situatie we toe gaan werken. Duidelijk en direct toepasbaar.

Advies over rechtsvormen
Wanneer je een bedrijf start, moet je nadenken over de juiste rechtsvorm. Maar ook als je al een tijdje actief bent, kun je je rechtsvorm wijzigen. Bijvoorbeeld wanneer je van een eenmanszaak naar een VOF wilt gaan of wanneer je een BV wilt oprichten. Elke rechtsvorm heeft zijn eigen consequenties, vooral op fiscaal gebied. Wij denken met je mee en adviseren je over de mogelijkheden en de gevolgen daarvan. Zo maken we samen de beste keuze die jouw bedrijf vooruithelpt. In welke rechtsvorm dan ook.

Financieel advies voor het management
Het managen van je bedrijf wordt ingewikkelder naarmate je bedrijf groeit. Zeker wanneer je ook personeel in dienst hebt.Financieel management is een vak apart. Wanneer dat niet jouw vak is, kun je best wat financieel advies gebruiken van een partner die het wél begrijpt. Wij delen onze kennis en ervaring graag met jou. We houden de kansen en bedreigingen in het oog en maken voor jou inzichtelijk hoe de situatie is en wat we kunnen doen. Ook op het gebied van operationeel management denken we met je mee. Met ons netwerk kunnen we je altijd koppelen aan de betrouwbare expert die jij nodig hebt om alle touwtjes goed in handen te houden.

Fundamenteel advies
Een stabiele basis voor je bedrijf is de ideale vruchtbare grond om op te groeien. Dat betekent dat het fundament goed moet zijn. Daarom helpen we je graag bij het opstellen van je ondernemingsplan en het indienen van financieringsaanvragen. We geven je inzicht in de toekomst met waardeberekeningen en prognoses en samen bepalen we de strategie voor het komende jaar of de komende vijf jaar. Met deze basis kun jij vol vertrouwen bouwen aan je onderneming.

KLANTERVARINGEN