INTERIM ·
FINANCE PROFESSIONALS

De juiste expertise op de juiste plek, wij regelen het voor je.

750+

interim adviezen als succesvol
bestempeld

100% 

tevreden klanten

8x

huidige CFO intern bij bedrijven

 

ONZE INTERIM FINANCIALS ZIJN ER VOOR JOU

In drukke tijden, bij ziekte of tijdens vakanties kun je soms behoefte hebben aan wat extra mankracht op de zaak. Dat kan zijn om je eigen boekhouding op orde te houden, maar ook om andere werkzaamheden draaiende te houden. Onze interim finance professionals zijn er voor jou. Ze komen je graag ondersteunen tijdens projecten of om een zwangerschapsverlof of langdurig zieke te vervangen. Daarbij kun je zelf bepalen of je één dag in de week of fulltime ondersteuning nodig hebt en of het voor enkele weken is of voor een jaar.

Meteen aan de slag

Onze finance professionals weten wat hen te doen staat. Ze passen zich snel aan aan je bedrijf en kunnen dan ook meteen aan de slag. Ondertussen heb jij alle tijd om een lange termijn oplossing te bedenken of andere keuzes te maken in je bedrijfsvoering. Dit maakt jou flexibeler en geeft je de ruimte voor de juiste focus. Onze professionals kunnen worden ingezet in de volgende functies:
– Administratief medewerker
– Projectadministrateur
– Assistent Controller
– Controller
– Financieel Manager

Tijdelijk invullen of uitbesteden

Bij tijdelijk of langdurig personeelstekort kun je ervoor kiezen één van onze professionals in te zetten op de zaak, maar je kunt het werk ook (tijdelijk) uitbesteden. Zo heb je dezelfde flexibiliteit en draaien je boekhouding en bedrijfsprocessen gewoon door. Wij nemen de werkzaamheden van jou (en je collega’s) over en jij hebt er even geen omkijken naar. Zo loop je niet het risico dat er achterstanden ontstaan. Wat de beste keuze is voor jouw situatie bepaal je natuurlijk zelf. Maar als jouw partner laten we je niet zwemmen. We kijken samen naar de situatie en de prognoses en kunnen zo voor beide mogelijkheden de voors en tegens tegen elkaar wegstrepen. Zo maken we samen een beslissing over hoe we jouw tijdelijke personeelstekort kunnen opvangen. Waarna we zo snel mogelijk weer overgaan tot de orde van de dag.

“Mankracht in de puurste zin van het woord. Flexibel, daadkrachtig en professioneel. Financials die in no time integreren in je bedrijf en jou lucht geven om te ondernemen.”

IMG_3192 2

Bert Koerts als CFO

"Sterk gemotiveerde, proactieve financiële executie met een bewezen trackrecord in het financieel aansturen van ondernemingen ter bevordering van winstgevendheid, groei en oplossen van crisissituaties. Durft stevige maatregelen voor te stellen en uit te voeren, gericht op oplossingen. Conceptueel denker, analytisch sterk, een bouwer. Sterk zakelijk gevoel en resultaat gericht denken. Weet hoe en wanneer te delegeren. Stabiele persoonlijkheid, functioneert goed onder druk en deadlines. Communiceert in Nederlands en Engels op uitstekend niveau."
Jasper de Rooij​
Founder and director van Simpel​

PARTNERS