FINANCIËLE ·
ADMINISTRATIE
UITBESTEDEN

Je boekhouding op orde en zowel jij als wij weten precies hoe de zaken ervoor staan binnen jouw bedrijf. De financiële administratie uitbesteden geeft je veel rust.


Als drukbezet ondernemer is je financiële administratie niet direct je prioriteit. Logisch natuurlijk; dat is niet de reden dat je bent gaan ondernemen. Maar jouw administratie is wél onze core business. Daarom kun je je financiële administratie uitbesteden aan ons. Wij nemen het met liefde van je over. Wij zorgen ervoor dat jij met minimale inspanning maximaal profiteert van een geordende boekhouding. Behalve dat je tijd en energie overhoudt voor je eigen talenten, heb je er ook meteen een partner bij. Wanneer jij je financiële administratie uitbesteedt aan ons, kunnen wij over je schouder meekijken in je onderneming. Jij kunt met al je vragen terecht bij je vaste aanspreekpunt en wij weten precies waar jij het over hebt.

Je financiële administratie uitbesteden: altijd up to date

BLC Finance View werkt met Exact Online en Yuki. Deze cloud based systemen maken het mogelijk dat wij én jij altijd en overal toegang hebben tot je financiële administratie, uitbesteedt of niet. Via speciale mailboxen kunnen jij en je leveranciers facturen direct naar de administratie mailen, zodat het systeem ze meteen kan inlezen. Je financiële administratie uitbesteden betekent dat je boekhouding altijd up to date is. Daardoor kunnen we eenvoudig de belastingaangiften voor je doen. En we kunnen op elk moment rapportages uitdraaien, die we weer kunnen gebruiken voor het maken van prognoses en plannen om jouw doelstellingen te behalen.

Online én offline ondersteuningHeel leuk natuurlijk, dat online werken, maar wij houden ook erg van ouderwets écht contact. Daarom ben je altijd welkom om, bij ons op kantoor, je cijfers en andere boekhoud technische zaken met ons te bespreken. Juist als je je financiële administratie uitbesteedt is het belangrijk om bij te blijven. En zo’n bespreking is ook heel fijn wanneer je, naar aanleiding van de cijfers, keuzes wilt gaan maken op het gebied van investeren of personeel. Samen kunnen we alle voor- en nadelen op een rijtje zetten en kansen en bedreigingen inzichtelijk maken.

WAT WIJ DOEN

ADVIES

Samen sparren over de koers voor jouw bedrijf. Helder, praktisch én snel resultaat.

AANGIFTEN

Belastingaangiften tijdig ingediend mét maximaal gebruik van de aftrekposten en helder advies.

JAARREKENINGEN

Overzichtelijke jaarrekeningen en publicatiestukken voor de Kamer van Koophandel.

VOOR ZPP’ERS

Betaalbaar je administratie en aangiften verzorgd door onze Club van Honderd.

FINANCIELE 
ADMINISTRATIE

De boekhouding op orde en alles onder controle. Jij weet precies hoe je ervoor staat.

DGA
SERVICES

De holding én de werkmaatschappij in balans, alles onder controle en advies voor de toekomst.

SALARIS 
ADMINISTRATIE

Duidelijke loonstroken, de administratie volgens de laatste wetten en regels en alles digitaal.

INTERIM 
DIENSTVERLENING

Tijdelijk flexibele en professionele versterking van je financiële organisatie.

Samen bepalen we de juiste koers op basis van maximaal inzicht

PARTNERS

De partners 

  • Bert Koerts
    Bert Koerts
  • Jürgen Lucchi
    Jürgen Lucchi

Over ons

Wij zijn jouw partner in finance. Ons team is er voor jou. In goede en slechte tijden en bij groei en crises. Ons doel: jou vooruithelpen. We staan je bij, delen onze kennis en ervaring en zorgen dat jij precies weet waar je aan toe bent en waar je naartoe werkt. Samen bepalen we welke stappen we gaan zetten op het groeipad van je onderneming. Jij kunt erop vertrouwen dat je er nooit alleen voor staat.