SALARISADMINISTRATIE UITBESTEDEN

De salarisadministratie uitbesteden. Wij verwerken de gegevens van je medewerkers veilig in duidelijke loonstroken; jij hebt je handen vrij om hen aan te sturen.

Personeel optimaal managen? De salarisadministratie uitbesteden!

De stap naar het eerste personeelslid is best een grote. Opeens verandert er een heleboel. Van ondernemer word je opeens ook people manager. En hoe meer personeel, hoe meer zaken en karakters om rekening mee te houden. Omdat wij weten hoe druk dat kan zijn, helpen we je graag met het papierwerk rondom je medewerkers. Je kunt de salarisadministratie uitbesteden aan ons. Wanneer je je eerste werknemer wilt aannemen, zetten we samen met jou alles op een rijtje. Hoe zie jij de situatie voor je? Waar moet je rekening mee houden? Wat kunnen wij je nog adviseren? Zo ga je vol vertrouwen van start als werkgever.

Jouw partner in personeelsmanagement
Vanaf de eerste werknemer die je in dienst neemt, heb je te maken met loonstroken, maar ook loonheffingen, pensioenafdracht en werknemersverzekeringen. Wij weten gelukkig van de hoed en de rand als het gaat om salarisadministratie. Wij richten je administratie in en zorgen er maandelijks voor dat de salarissen tijdig worden overgemaakt én dat er duidelijke, overzichtelijke loonstroken richting je medewerkers gaan. Dat is het gemak van de salarisadministratie uitbesteden. Met onze slimme software heb je altijd en overal inzicht in de stand van zaken. Zo managen we samen jouw personeel.

Advies rondom personeelszaken
Personeel heeft ook fiscaal gevolgen voor je bedrijf. Wij weten de weg in het woud van regels en maken inzichtelijk hoe dat eruit zal komen te zien. Wanneer je je salarisadministratie uitbesteedt aan ons, kunnen we je de weg wijzen. We nemen regelmatig de tijd voor een tussentijdse rapportage, waarna we samen met jou bespreken wat de beste strategie is in de nabije toekomst. Ook in andere personeelszaken denken we met je mee. Wat doe je bijvoorbeeld bij verzuim? Hoe ga je om met Arboregels? En hoe draag jij bij aan de pensioenen van je mensen? Wij staan je bij en verwijzen je zo nodig naar de juiste specialisten.