OVER · ONS

Een team van specialisten dat zich inzet voor jou en je bedrijf. En terwijl we dat doen, blijven we lekker onszelf.

WIJ ZIJN JOUW PARTNER IN FINANCE

Ons team is er voor jou. In goede en slechte tijden en bij groei en crises. Ons doel: jou vooruithelpen. We staan je bij, delen onze kennis en ervaring en zorgen dat jij precies weet waar je aan toe bent en waar je naartoe werkt. Samen bepalen we welke stappen we gaan zetten op het groeipad van je onderneming. Jij kunt erop vertrouwen dat je er nooit alleen voor staat.

Heel gewoon gebleven

Ons team bestaat uit fiscalisten, (salaris)administrateurs en accountants. Stuk voor stuk experts in hun eigen vakgebied en veel te bescheiden om zichzelf op de borst te kloppen. Met twintig jaar ervaring zijn we oude rotten in het vak, maar tegelijkertijd staan we midden in de moderne wereld. We weten alles van de huidige wet- en regelgeving en gebruiken intelligente software, zoals Exact Online en Yuki. Zo gunnen we onszelf, maar ook jouw maximaal gemak én inzicht.

Even binnenlopen

Het laagdrempelige karakter dat we willen uitstralen, vinden we ook belangrijk binnen ons kantoor. Iedereen kan zichzelf zijn, we hebben geen kledingvoorschriften en we lunchen met z’n allen aan een grote tafel. We werken zowel vanuit huis als op kantoor en kunnen zo maximale flexibiliteit bieden richting onze collega’s, maar vooral ook richting onze klanten. Jouw boekhouding zetten we volledig in de cloud. In die beveiligde omgeving kun jij dag en nacht zelf zien hoe de zaken ervoor staan. En als je vragen hebt, dan stel je die gewoon. Even bellen of mailen kan, maar je mag ook altijd even bij ons binnenlopen. Niets leuker dan even bijpraten met je favoriete partner! En dat geldt ook voor ons!

ONZE PARTNERS 

BERT KOERTS
JÜRGEN LUCCHI

Partner van BLC Finance View sinds 2015. Dé CFO die de ondernemer begrijpt. 

Oprichter van Finance View in 2007. Scherp, adviesondernemend en betrokken.