UITBESTEDEN

Geef je financiële administratie uit handen aan je persoonlijke finance afdeling op afstand. Alles onder controle.

Jouw finance afdeling onder ons dak

Wanneer je door drukte overloopt, je te maken hebt met langdurig zieken of wanneer je je bedrijf wilt herstructureren, staan wij voor je klaar. Je kunt je volledige financiële administratie uitbesteden aan ons en wij doen de rest. Dat geeft jou niet alleen veel rust, maar je bespaart ook op boekhoudsoftware, werkplekken en personeelskosten. En ondertussen zorgen wij ervoor dat je financiële administratie op orde is. En terwijl wij jouw financiële afdeling op afstand zijn, heb je wél altijd volledige toegang tot je administratie, vanwege onze slimme software. Jij bent in control, wij dóen de control.

Alleen wat jij nodig hebt
Wij passen ons aan aan jouw wensen. Heb je tijdelijk ondersteuning nodig of voor de lange termijn? Gaat het om de volledige administratie of alleen een deel?
In overleg bekijken we samen waar je behoefte aan hebt en hoe we dat het best kunnen opvangen. Doordat wij volledig in de cloud werken, kunnen we eenvoudig samenwerken met jouw medewerkers. En wanneer je je administratie volledig uitbesteedt, hebben we regelmatig contact om jou bij te praten of gegevens te controleren. Jouw vaste aanspreekpunt staat voor je klaar wanneer je vragen hebt op het gebied van je financiële en fiscale zaken.

De voordelen van uitbesteden
Je financiële administratie uitbesteden geeft je rust en ruimte. Je kunt erop vertrouwen dat wij de boel onder controle hebben, terwijl jij kunt bepalen wat je in de toekomst wilt doen met je finance afdeling. Of misschien bevalt het zo goed, dat je het lekker bij ons laat. Wij werken voor een vast bedrag per maand voor je, waarbij je geen kosten maakt voor eigen personeel, software en hardware en werkplekken. En ook hoef je geen rekening meer te houden met vakantie, ziekte en zwangerschap. En nóg een voordeel: je bespaart op accountantskosten, omdat wij de boel al onder controle hebben. Aangiften, rapportages en jaarrekeningen zijn binnen handbereik. Zo heb jij het hele jaar inzicht en overzicht én je handen vrij waar het gaat om je financiële administratie.

KLANTERVARINGEN