FINANCIËLE ADMINISTRATIE UITBESTEDEN

Je boekhouding op orde en zowel jij als wij weten precies hoe de zaken ervoor staan binnen jouw bedrijf. De financiële administratie uitbesteden geeft je veel rust.

Je financiële administratie uitbesteedt, maar altijd binnen handbereik

Als drukbezet ondernemer is je financiële administratie niet direct je prioriteit. Logisch natuurlijk; dat is niet de reden dat je bent gaan ondernemen. Maar jouw administratie is wél onze core business. Daarom kun je je financiële administratie uitbesteden aan ons. Wij nemen het met liefde van je over. Wij zorgen ervoor dat jij met minimale inspanning maximaal profiteert van een geordende boekhouding. Behalve dat je tijd en energie overhoudt voor je eigen talenten, heb je er ook meteen een partner bij. Wanneer jij je financiële administratie uitbesteedt aan ons, kunnen wij over je schouder meekijken in je onderneming. Jij kunt met al je vragen terecht bij je vaste aanspreekpunt en wij weten precies waar jij het over hebt.

Je financiële administratie uitbesteden: altijd up to date
BLC Finance View werkt met Exact Online en Yuki. Deze cloud based systemen maken het mogelijk dat wij én jij altijd en overal toegang hebben tot je financiële administratie, uitbesteedt of niet. Via speciale mailboxen kunnen jij en je leveranciers facturen direct naar de administratie mailen, zodat het systeem ze meteen kan inlezen. Je financiële administratie uitbesteden betekent dat je boekhouding altijd up to date is. Daardoor kunnen we eenvoudig de belastingaangiften voor je doen. En we kunnen op elk moment rapportages uitdraaien, die we weer kunnen gebruiken voor het maken van prognoses en plannen om jouw doelstellingen te behalen.

Online én offline ondersteuning
Heel leuk natuurlijk, dat online werken, maar wij houden ook erg van ouderwets écht contact. Daarom ben je altijd welkom om, bij ons op kantoor, je cijfers en andere boekhoud technische zaken met ons te bespreken. Juist als je je financiële administratie uitbesteedt is het belangrijk om bij te blijven. En zo’n bespreking is ook heel fijn wanneer je, naar aanleiding van de cijfers, keuzes wilt gaan maken op het gebied van investeren of personeel. Samen kunnen we alle voor- en nadelen op een rijtje zetten en kansen en bedreigingen inzichtelijk maken.

KLANTERVARINGEN